Terug naar het begin: Maria Alm
Blijf op de hoogte en volg Carin & Leo
06 September 2012 | Oostenrijk, Maria Alm am Steinernen Meer
We nemen dan ook om 10:00 uur de bus naar Hintermoos dat is al halverwege en van daaruit is het maar 2 uur lopen naar
Maria Alm. We gaan in Hintermoos vol goede moed op weg en zoals iedere dag gaat ook deze weg flink bergop. Het regent nog steeds flink en binnen de korste keren zijn onze broek en schoenen goed nat. Na ongeveer een uurtje wordt het droger en tegen de tijd dat we in Maria Alm aankomen komt zelfs de zon af en toe uit. We gaan een hapje eten bij de laatste hut. Der gastwirt vertelt ronduit en we lachen ons slap. Als we weer op weg gaan is het lekker weer en gaan we via een grote omweg naar het dorp toe. Al met al hebben we toch nog 12 kilometer gelopen, in het dorp gaan we deze keer de Natrun op met de kabelbaan. Boven genieten we nog een keer van het geweldige panorama en liggen in een lekkere luie stoel. Na een poosje wandelen we te voet weer naar beneden wat nog een uurtje wandelen inhoud. De koffers zijn inmiddels ook al weer gearriveerd in het hotel, hihi, en het bad roept.
06 September 2012 - 23:39
Mam:
Hallo Carin en Leo,
Die erge regen was niet nodig geweest, op jullie laatste
wandeldag.
Of gaan jullie ook nog op vrijdag erop uit?
Ik ben een beetje de tel kwijt! hihi!!!
Maar ik hoor nog wel (sms) wanneer jullie de terugreis
weer gaan beginnen.
Gr, mam.