2 dagen Victoria
Door: Carinenleo
Blijf op de hoogte en volg Carin & Leo
03 Juni 2012 | Canada, Victoria
Op zondag werd democratisch besloten om over de andere oever van Victoria te gaan wandelen. Er scheen een lekker zonnetje maar de wind was nog wat frisjes. Na een kwartiertje wandelen zag ik een kolibrie in de struiken zitten die zat te loeren naar een lekker maaltje. Als je wilt weten waar hij naar keek dan kijk maar eens naar de foto's.
Aangezien je van wandelen honger krijgt hebben we een tussen stop gemaakt in de
Irish Pub voor een lekker maal met een wijntje erbij. We zaten loge en hadden een goede blik op het parcours, de wielerronde van Victoria scheurde langs het terras. Na deze calorieën konden we er weer even tegen en besloten we nog naar Fishermans Wharf te lopen waar zoals de naam al zegt de vissersboten en ook drijvende woningen liggen. Er stonden diverse woningen te koop, voor de liefhebber CAD $ 300.000.
Ook staan hier verschillende marktkraampjes waar ze verse Fish en Chips verkopen en alles wat de zee prijs geeft. Hier werden we verrast door een paar zeehonden die, gevoerd door de bezoekers, een gratis show weggaven van hun zwemkunsten. In Canada hoef je niet ver te gaan voor een hele leuke middag met gratis vertier. Moe van het lopen hebben we de zeetaxi genomen terug naar het centrum. Gevolgd door bus lijntje 14 naar de camping. Vanavond is werk aan de winkel, de camper moet worden opgeruimd en schoongemaakt want morgen om 8 uur schepen we in voor de terugtocht naar Vancouver. Fraserway verwacht ons voor twaalven.
Dan breken echt de laatste "loodjes" aan, nou zeg eigenlijk maar met lood in de schoenen gaan we dan bijna huiswaarts.
04 Juni 2012 - 07:16
Sjaak:
nu heb ik liever iets anders dan dat wat die colibri lekker vindt, wel jammer dat jullie vakantie er bijna op zit; maar ook aan leuke dingen komt een eind
geniet nog even
groet
sjaak en lisette -
04 Juni 2012 - 08:13
Mam.:
Nou, van rustige dagjes gepraat, jullie hebben toch nog van alles gezien en beleefd.
Jammer dat het bijna voorbij is, voor jullie maar ook voor mij,ik las elke keer met veel plezier over jullie belevenissen.
Maak er nog een paar mooie dagen van,en tot het volgende relaas.
Groetjes mam. -
05 Juni 2012 - 11:11
Ben En Marion:
Beste Carin en Leo, jullie reis zit er bijna op, jammer...... we hebben genoten van jullie reisverslagen en de geweldige foto's.
groetjes Ben en Marion