Op weg naar de Winterspelen 2010
Door: Carinenleo
Blijf op de hoogte en volg Carin & Leo
28 Mei 2012 | Canada, Whistler
Nog even over het "wild" gebeuren. Er gebeurde een hele lange tijd niet, nou ja niets op de paar herten en een stel wilde paarden na dan. Echter enkele kilometers voor Whistler barstte de berenstrijd weer los. Voor ons stopten de auto's en een bruine beer was aan het grazen tussen twee bosranden in. Na de pauze weer op pad, na een goede kilometer de volgende overstekende beer. Echter bij het zien van ons "huis" verdween deze pijlsnel de bossen in. Doorrijden dus maar, tot de volgende. Deze bekommerde zich totaal niet om ons en verorberde de mooie gele bloemetjes met huid en haar. Wat een geluk, drie exemplaren vlak achter elkaar. Maar nummer vier kondigde zich ook al aan. Het was een jonge zwarte beer, totaal geen oog voor ons. Af en toe keek hij op naar een in de verte lopende hond. Verder zat hij helemaal onder de pluizen van de paardebloemen.
De berenstand is inmiddels 13-4, nog steeds voor de zwarte.
30 Mei 2012 - 15:18
Jorn:
Ik wil ook beren zien. Maar ik wacht nog steeds op de enorme grizzly. Gelukkig is het weer daar beter dan hier. Hier is het echt te warm om fatsoenlijk te kunnen slapen. Ook bbq ik echt te veel, word dadelijk nog tonnetje rond